AK Parti İzmir milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda  esnaf ile buluştu. Çankırı seçim çalışmalarını kentin farklı noktalarında sürdürdü.

Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, Tarihi Kemeraltı Çarşısını gezip, esnafı ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Çankırı, "Esnaf hizmet alamamaktan şikâyet ediyor. Kemeraltı Çarşısı'nın fiziki koşulları ve altyapı sıkıntısı esnafı yıldırmış. Yaşanan bıkkınlık bu seçimlerde AK Partinin lehine olacak şekilde sandığa yansıyacaktır. Bu, yerel seçimlerin de bir ön hazırlığı olacaktır. İnanıyorum ki 24 Haziran İzmir için bir dönüm noktası olacak. Meclise ne kadar çok vekil yollarsak o kadar güçlü temsile sahip oluruz" dedi.

MİLLETVEKİLİNDEN AK PARTİYE ÜYE KAYDI


Çankaya seçim kordinasyon merkezini de ziyaret eden Ceyda Bölünmez Çankırı, AKP'ye yeni üyeler kazandırdı. Üye formunu elleriyle dolduran Çankırı, tavsiye eden kısmına kendi adını yazdı. Koordinasyon merkezine bilgi almaya gelen vatandaşlara AK Parti icraatlarını anlatan Çankırı, üyelik formu dolduranlara "Çevrenize Hükümetimizin icraatlarını anlatın. İzmir'de çok eksik var. Elbirliği ile şehrimize hizmet edelim" diye konuştu.

Bazı emeklilerin, bayram öncesi verilen ikramiye için duydukları memnuniyeti dile getirmesi üzerine onlarla birlikte video çeken Çankırı, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na gönderdi. Bakan Sarıeroğlu'nun doğum gününü de kutladı.

AK Partili milletvekili adayı Çankırı, Roman vatandaşların çoğunlukta olduğu Kuruçay Mahallesi'nde AK Parti tarafından düzenlenen 1000 kişilik iftar yemeğine de katıldı. İzmir Mardin Derikliler Derneği'ni de ziyaret eden Çankırı, hemşerilerine şöyle seslendi:

"Derik bizim için çok önemli. Milletvekilliğim döneminde kıymetli Kaymakamımız Muhammet Fatih Safitürk katledildi. Derik böyle bir olayla etiketlenmesin diye çok uğraştık. Kurulan kumpası bertaraf ettik ve Derik halkına mal edilmesine izin vermedik. Şehit Kaymakamımızın adına okul yaptırdık. Okul açılışına 3 bakan birden katıldı. Onlar da Derik halkının teröre izin vermeyeceğini göstermek adına hükümet olarak sahip çıktıkları mesajını verdi. Derik yeniden inşa edildi, yeniden şaha kalktı. Tarımdan istihdama, sosyal hayattan eğitime her alanda kalkınma hamlesi başlattık." DHA