AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni yönetimi belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. 50 asil 20 yedek üyeden oluşacak il yönetimi için görüşmelerin bu hafta da devam edeceği öğrenildi. Öte yandan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in de yarın (Salı), Sürekli'yi ziyaret edeceği belirtildi.

18 Nisan'da görevi devralan AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni il yönetimini oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. 50 asil, 20 ise yedek üyeden oluşacak yönetim kurulu için görüşmelerin bu hafta da devam edeceğini açıklayan Kerem Ali Sürekli, yönetimde tüzük gereği 15 kadın, 15 de genç bulunacağını, bunun için kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle görüşmeler yaptığını belirtti.  Sürekli, "Bizim özel olarak davet ettiğimiz ve görüştüğümüz insanlar var. Kanaat önderleri, sivil toplum örgütleri ile görüşüyoruz. Yoğun bir görüşme trafiğimiz var" dedi. Yapılan görüşmeleri daha sonra derleyip, taslak bir çalışma halinde Genel Merkez'e sunacağını da aktaran Kerem Ali Sürekli, "Teşkilatın teveccühü ne olursa ona bakacağız. Geniş bir kesimle görüşmeler sürüyor. İlçe teşkilatlarından da gençlik ve kadın kollarından da, eskiden görev yapan isimlerden de faydalanabiliriz. Bir kısıtlamamız yok" diye konuştu.

Öte yandan AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin, yarın (Salı) CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşeceği öğrenildi. Yücel, göreve yeni başlayan Sürekli'ye, 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunacak.