Demet Akalın'ın şarkıcı kimliği ilgimi çekmez. Bir parçasını baştan sona dinlemişliğim yok. Ama O'nu takdir edenlerdenim.
Yıllar önce Gölcüklü mütevazı bir ailenin kızı iken, İstanbul'da şansını denemeye karar vermiş.
Modellik- mankenlikten şarkıcılığa uzanan zorlu bir yolda dişiyle tırnağıyla mücadele etmiş.
Hala en çok iş yapan popçulardan biri.
Yaz- kış dur durak bilmeden sahnede. Neredeyse bir günü boş değil.
Sahneye olduğu kadar giyimine de yatırım yapmayı çok seviyor. İlle de çok pahalı marka ürünler giyiyor. Çantasına çizmesine verdiği paraları gizlemiyor. Nohut büyüklüğündeki pırlantalarını gözümüze gözümüze sokuyor. Ama bunları yaparken kendisiyle öyle güzel dalga geçiyor ki “görgüsüz” diyeceğin yerde tebessümle izliyorsun.
Aynı zamanda Hira'nın da annesi olan Demet'in bu aralar canı sıkkın, üzüntüsü büyük...
Altı yıllık evliliğini anlaşmalı olarak dakikalar içinde bitirdi.
Sanat dünyasının örnek çifti olarak gösterilen aile bir anda dağıldı. Sebep; Okan Kurt'un ve ailesinin içine düştüğü maddi sıkıntı.
Birkaç gün önce Demet Akalın'ın hala kredisini ödediği ve içini koltuğundan, halısına dünya markalarıyla döşediği evine haciz geldi. Eşyalar tırlara tıkıştırıldı, villa talan edildi.
Okan Kurt'un abisi resmi evrakta çalışma ofisi olarak Demet Akalın'ın evini göstermiş. Ne ayıp, ne çirkin... Haciz de bu yüzden gerçekleşmiş.
Hukuki süreçte gelinen noktadan geri dönülür mü bilemem de, Demet'e yapılan büyük haksızlık...
Hiçbir dahli, hiçbir sorumluluğu yok iken, eş durumundan tanıdığı bir insanın gafletinin cezası ona fatura edilmemeli.
Ayağa kalmak için fırsat kollayan sosyal medyada kadına yüklenen yüklenene... İyi günde, kötü günde diyerek evlenmiş de, adam zorda kalınca boşanmış da, hiç yakışırmıymış da türünden saçma sapan yorumlar.
Evlilikleri bir ömre değil, sadece altı yıla dayanıyor. Kurt ailesine ait şirketin 150 milyon liralık borcunun bir kuruşu bile Demet Akalın'ı ilgilendirmemeli.
Okan Kurt boşanmış olsa da alyansını hiç çıkarmayacağını söyledi. Demet Akalın sosyal medyadan eşine ait tüm fotoğrafları sildi.
Zaman her şeyin ilacı... “Evli, mutlu, çocuklu” günlerine dönmeleri imkansız değil. Ölümden başka her şeye çare var...