Bu hafta magazin gündemi piyasa ağzıyla, ‘Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkı ile çalkalandı’...
Bir süredir birlikte oldukları zaten konuşulan çift, paparazilerin takibindeydi. Önceki akşam bir eğlence mekanından çıktıktan sonra Cem Yılmaz’ın evine geçen ikili, sabahında da muhabirler tarafından fotoğraflandı.


Evden, önce ünlü komedyen çıktı. Kapının önünde Defne Samyeli’ne ait arabanın olduğunu hatırlatan magazincileri “Evet bizim evde Mercedes servisi var, arada arkadaşlarımız arabalarını getirip bırakıyor. Yarın da Ozan (Güven) Mini Cooper’ını bırakacak tamire” diye geçiştirdi.
Ondan iki saat sonra Defne evden ayrıldı. Otoparktan çıkarken telaştan herhalde bir arabaya çarptı. Sunucu-şarkıcı, “Cem Bey’le beraber misiniz?” sorusuna “Vallahi komik oluyorsunuz” diye karşılık verdi.
Haber bazı yayın organlarında ve internet sitelerinde bel altı başlıklarla yayınladı... “Defne Cem’in evini boynu mosmor terketti... Defne Samyeli Cem’in evinden samyeli çarpmış gibi çıktı” türünden bayağı cümlelerle...
Haberin veriliş şekli geçmişteki erotik bulvar gazetesi Tan gazetesini hatırlattı bana.... Masa başında oturan erkek taifesi önlerine getirilen fotoğraflara gerçekmiş gibi yorumlar yazar, asparagas haberlerinde cinsel fantezilerini yaşardı.
Çirkin yakıştırmaların sorumluları Cem Yılmaz ve Defne Samyeli... Genç insanlar... Bekarlar... Manasız açıklamalar ve köşe kapmacalar yerine, çıkıp ‘evet birlikteyiz’ deseler n’olurdu. Yine konuşulurlardı ama birliktelikleri böylesine ayağa düşmezdi...
Cem’in oğlu henüz 6 yaşında.... O durumdan bihaberdir... Ama Defne’nin biri 21 diğeri 14 yaşında iki kızı var... Kimbilir ne kadar üzülmüşlerdir... Medya eliyle annelerine yapılan cinsel şiddete ne kadar kırılmışlardır.