Haber / Arif Arı

Vali Yaşar Karadeniz, Tematik Denetim Planı kapsamında ilk olarak Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek ve Bölge Müdürü Funda Karaboran tarafından karşılanan Vali Yaşar Karadeniz’e Organize Sanayi Bölgesinde Kovid-19 salgınıyla mücadelede alınan önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında bir brifing verildi.

Vali Karadeniz daha sonra Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir şirketi de alınan tedbirle yönünden denetledi. Fabrika içerisinde Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirleri yerinde inceleyen Vali Karadeniz, Fabrika Müdürü Olcay Kapıcı’dan üretim çalışmaları hakkında da bilgi de aldı.

Ziyarette Vali Yaşar Karadeniz’e Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici ve Halk Sağlığı Başkanı Levent Dinçer eşlik etti.

Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine de ziyarette bulundu. 

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Cengiz Cengisiz ve hastanede görev yapan doktorlar tarafından karşılanan Vali Karadeniz’e ziyarette İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici de eşlik etti.

Ziyarette Başhekim Cengisiz’den hastanenin genel durumu ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Karadeniz, Başhekim ve çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.