Korona virüsü salgını birçok film projesinin yapımında ve yayınlanmasında gecikmelere ve kesintilere neden oldu. Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, korona virüsü salgınının Marvel projeleri üzerindeki etkisi hakkında konuştu. Feige, takvimlerinin sanıldığı kadar büyük bir darbe almadığını açıkladı.

Beyazperde'nin aktardığına göre, 2020'de Marvel filmi vizyona girmedi. Ancak Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, Marvel Cinematik Universe'ün 4. faz takviminin pandemiden etkilenmeyeceğini belirtti. Feige, yaklaşan Marvel projelerinin önemli ölçüde etkilenmediğini ancak birkaç yıl önce olsaydı her şeyin farklı olacağını fark ettiğini açıklayarak, "2018 ve 2019'da yaptığımız planlar bu şekilde kesintiye uğramış olsaydı, Endgame oluşumunda ve onun devamı düşünüldüğünde daha büyük bir baş ağrısı olurdu" dedi.

Feige, yaklaşan Marvel TV şovlarının çıkış tarihlerinin yalnızca birkaç hafta değiştirildiğini aktardı. Bu ay yayınlanacak "WandaVision"a ek olarak, 7 Mayıs'ta "Black Widow", 9 Temmuz'da "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", 5 Kasım'da "Eternals" ve 17 Aralık'ta "Spider-Man: Far From Home" devamı gösterime girecek. TV tarafında ise "WandaVision"a, "The Falcon and the Winter Soldier", "Loki" ve animasyonlu gösteri "What If?" katılacak.

Marvel yapımı "Thor: Love and Thunder"ın da çekimleri Avustralya'da devam ediyor. 2021 yılından sonra ise Star Wars yapımları da takvime girecek.