Haldun Dormen'in sanat danışmanlığını yaptığı Sahne Tozu Tiyatrosu ve İZPEK işbirliğinde hayata geçen ücretsiz tiyatro günleri yoğun ilgi gördü. Sahnelendiği ilk günden beri büyük ses getiren “Kamp 17” adlı oyun, İZPEK Tiyatro Günleri galası için sahne aldı ve 550 kişi tarafından izlendi.
Oyunun finalinde sahneye gelen Sahne Tozu Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Çağlar İşgören, bugünün gerçekleşmesinde gerçek başrollerin İZPEK Yönetim Kurulu Başkanı Özay İpek ve Başkan Yardımcısı Hasan İpek'e ait olduğunu belirterek coşkulu alkışlar arasında sahneye davet etti.
Oyunu çok beğendiğini dile getiren Özay İpek, çok başarılı bir oyun sergileyen Sahne Tozu Tiyatrosu ile birlikte olmaktan büyük keyif aldıklarını söyledi. “Bu birlikteliğin çok uzun yıllar devam etmesini canı gönülden istiyoruz" dedi.
Tiyatro seyircisini artırmak ve daha fazla kişiye tiyatro sanatını ulaştırmak adına yapılan işbirliğinin açılış oyununa katılan seyirciler bu işbirliğinden çok memnun olduklarını dile getirdiler.
Tiyatro Günleri kapsamında, Haziran ayının sonuna kadar her Perşembe günü, Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi'nde ücretsiz oyunlar sergilenecek.