Herkesin nitelikli sanat eserlerine sahip olabilmesi amacıyla bu yıl 9'uncu kez düzenlenen Küçük İşler sergisi Eskiiz Tasarım Atölyesi’nde açıldı

sinannYaklaşan yeni yıl öncesi sevdiklerine hediye almak isteyenlere alternatif sunmayı ve her bütçeye uygun sanat eserlerini sanatseverlerle buluşturmayı hedefleyen Küçük İşler Sergisi (Small Art 9) 28 Aralık'a kadar açık kalacak.

200 eser var


Küratörlüğünü Serdar Yörük'ün yaptığı 40 sanatçının 200 eserinden oluşan karma sergide usta ve genç kuşak sanatçıların son dönem çalışmaları yer alıyor. SmallArt 9 Küçük İşler Sergisi'nin doğru koşullarda, güvenilir bir ortam yaratarak sanat alıcısıyla sanat eserini bir araya getirmeyi hedeflediğini söyleyen küratör Serdar Yörük, “Sanatı her bütçeye ulaştırabilme amacını taşıyan bu sergi, tek fiyat politikasıyla sanat izleyicisi için kaçırılmayacak bir fırsat. İnsanlara ulaşılabilir sanat eserleri sunduğumuzda onların resme olan ilgilerini de artırabiliriz. Yeni yıl öncesi sevdiklerine veya kendilerine hediye almak isteyen insanların sergimizi görmeden karar vermemlerini öneriyorum” dedi.


Usta isimler


Genç sanatçılarla usta isimlerin eserlerinin birlikte izleyiciyle buluştuğu sergide; Arif Yıldız, Arzu Tıraşçı, Ayşe Önel, Baran Kanat, Cangül Şimsek, Cumali Tosun, Damla Demir, Dilan Nevroz Karakuş, Dilan Öncül, Doğukan Demir, Duygu Kocabaş Atılgan, Elif Havuz, Emine Bıyıklı, Emirhan Candan, Emrah Akkayüz, Enis Aktaş, Ezgi Şimşek, Ferda Akgün, Ferda Citraz, Furkan Zenginler, Gözde Belen, İlayda Çetinay, Lale Temelkuran, Mehmet Aslan, Mehmet Fatih Yelmen, Nilüfer Alper, Oğuz Demir, Perihan Duran, Reyhan Abacıoğlu, Seçil Zenginler, Sema Barlas, Semra Ay Çırpan, Serdar Yörük, Simge Kalfaoğlu, Tuğba Bahadır, Tuluyhan Öztecir, Tülin Unganer, Ufuk Yılmaz, Yasin Canlı, Yasmine Geerts ve Zeynep Yıldıray'ın tabloları yer alıyor.