Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun 16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 20.00'de Karşıyaka Belediyesi'nin Örnekköy'deki Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde vereceği konserin bugüne kadar alışıla gelen konserlerden çok farklı olacağını ve koro ile solistlerin harika bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirten Karşıyaka Sanat Derneği Başkanı Avni Erboy, "konuklar bu konseri dinlerken mest olacaklar"  dedi.


Başkan Avni Erboy, şef Erol Gönüldaş'ın kendisini kanıtlayan, adının ve sanatının dünya çapında bir üstat olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:


"Akhisarlı hemşehrim olan Erol Gönüldaş ile çalışmaktan son derece mutluyuz. Derneğimize ivme kazandırdı. Her geçen yıl, verilen her konser sonrası üzerine koyarak ilerliyor ve zirveye doğru adım adım çıkıyoruz. Koromuz, solistlerimiz, saz ekibimiz, bu ekibin lideri şefimiz Erol Gönüldaş ve yöneticilerimiz Muhsin Gürmen, Mustafa Orta, Bülent Aşçıbaşı ile birlik ve bütünlük içinde konsere süper bir hazırlık yaptık. Sadece Karşıyakalılar değil, salona gelen tüm konuklar için unutulmayacak bir konser olacak. Ekibime güvenerek bu derece iddialı konuşuyorum. Diyorum ki, bu konser kaçmaz. 16 Aralık Pazartesi günü salona gelenler güçlü seslere hayran kalacak, Türk Sanat Müziğine doyacak ve uzun yıllar bu konseri konuşup, unutamayacaksınız."
Konsere İZYAP, Köfteci Ramiz, Emrah Elektronik, Erboy Yayıncılık sponsor olarak destek verdi. Karşıyaka Haber Gazetesi ve karsiyakahaber.com da medya sponsorluğunu üstlendi.