Sinema severler için bu hafta da heyecan verici filmler vizyona giriyor. Komedi, animasyon, gerilim ve dram türlerindeki yerli ve yabancı filmler, yarın izleyicilerle buluşacak. İşte bu hafta vizyona giren filmler ve konuları:

Yüzyıllık Yalnızlık dizi oluyor! Yüzyıllık Yalnızlık dizi oluyor!

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki

Frank Herbert’in kült romanı Dune’un devam filmi olan Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki, Paul Atreides’in intikam savaşını ve kaderini anlatıyor. Ailesini yok eden Baron Harkonnen ve İmparator Shaddam IV’e karşı mücadele eden Paul, çöl gezegeni Arrakis’in yerli halkı Fremen’lerle birlikte bir devrim başlatır. Denis Villeneuve’nun yönettiği filmde, Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård gibi yıldız isimler rol alıyor.

Senden Başka

William Shakespeare’in Çok Gürültü Eden Hiçbir Şey adlı eserinden uyarlanan Senden Başka, birbirlerinden nefret eden iki insanın çıkarları için sevgili rolü yapmasını konu ediyor. Bea ve Ben, bir iş anlaşması için birlikte çalışmak zorunda kalır. Ancak aralarındaki çekişme, işleri zorlaştırır. Bu yüzden sevgiliymiş gibi davranmaya karar verirler. Bu süreçte, kendilerini komik ve romantik durumların içinde bulurlar. Will Gluck’un yönettiği filmin başrollerinde, Sydney Sweeney, Glen Powell, Dermot Mulroney gibi isimler yer alıyor.

Derin Tehlike

Derin Tehlike, genç bir kadının tekne tatili sırasında yaşadığı korkunç bir olayın sonuçlarını anlatıyor. Stephanie, ailesiyle birlikte tekneyle denize açılır. Ancak tatilleri, büyük bir beyaz köpekbalığı tarafından saldırıya uğramalarıyla kabusa döner. Stephanie, saldırıdan kurtulmayı başarır, ancak çok geçmeden kabusunun bitmediğini fark eder. Çevresindekilerin ona karşı gizli planları olduğunu düşünen Stephanie, yeniden suya girmek için kendi korkularıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Altın Gaga ve Macera Çetesi

Altın Gaga ve Macera Çetesi, macera, dostluk ve umut dolu bir animasyon filmi. Tavuklar arasında büyüyen küçük sevimli kartal Altıngaga, artık bir daha uçamayacağını düşünüyor ya da en azından ona böyle söylenmiş. Tanınmak için istekli olan Altıngaga, uçmayı öğrenir ve kız kardeşiyle birlikte bazı sırları çözmek için Kuşlar Şehri’ne gitmeye karar verirler. Buraya vardıklarında, yardımlarına ihtiyacı olan bir şehirle karşılaşırlar. Artık bu şehri kurtarmak Altıngaga ve arkadaşlarının görevi olur.

Son Şarkı

Son Şarkı, Türk müziğinin efsane ismi Ahmet Kaya’nın hayatını ve sanatını anlatan bir belgesel film. Film, Ahmet Kaya’nın çocukluğundan ölümüne kadar geçen sürede yaşadığı dönüm noktalarını, müzikal kariyerini, siyasi duruşunu, aşkını ve ailesini gözler önüne seriyor. Filmde, Ahmet Kaya’nın arkadaşları, meslektaşları, ailesi ve hayranlarıyla yapılan röportajlara, arşiv görüntülerine ve şarkılarına yer veriliyor.

Ayı Teddy’nin Maceraları

Ayı Teddy’nin Maceraları, sevimli bir peluş ayının yılbaşı macerasını konu ediyor. Sirkte bulunan dart yarışmasında hediye olarak verilen Ayı Teddy’nin bir oyuncak değil canlı olduğu biliniyor. Yılbaşı hediyesi olarak Ayı Teddy’yi elde etmeye çalışan 8 yaşındaki Mariann, onunla birlikte büyülü bir dünyaya adım atar. Mariann, Ayı Teddy ve yeni arkadaşı kirpi Bolla, sirkteki kötü niyetli insanlardan kaçmak ve Noel’i kurtarmak için birlikte hareket ederler.

Kaynak: HABER MERKEZİ