Baba Zula’nın bestelediği ilk şarkı olan ve ilk kez 1996 yılında Tabutta Rövaşata filmin soundtrack albümünde kullanılan Tavus Havası, yıllar sonra yeniden canlı olarak kaydedildi. 19 Ağustos Çarşamba günü dijital müzik platformlarında yayında olacak parça, 2 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak olan “Hayvan Gibi” albümünün de yayınlanan ilk şarkısı olacak.

Baba Zula’nın ilk canlı stüdyo kaydı olan ‘Hayvan Gibi’, Night Dreamers’ın ‘Direct to Disc’ serisinin de beşinci albümü olacak. Artone stüdyolarında ‘Direct to Disc’ yani direkt olarak plak master’ı üzerine kayıt teknolojisiyle, kesme, biçme ve edit bile yapılmadan tek seferde kaydedilen albüm, grubun herkes tarafından kabul edilen konser performansını yakalayabilen tek kayıt olarak önem taşıyor.

Gülbaba Records

2021 Mart ayında 10. yıllarını kutlayacak olan Ahmetcan Taşdemir ve Serhan Lokman ortaklığındaki Gülbaba Müzik, bugüne kadar Melike Şahin, Kerem Görsev, Baba Zula, Islandman, Hey Douglas, Deniz Tekin, Burhan Öçal gibi sanatçıların menajerliklerini üstlendi. Selda Bağcan’ın rock projesinin mimarı olan şirket, sanatçıyı dünyanın önemli ve prestijli festivallerinde binlerce dinleyici ile buluşturdu. Gülbaba Müzik, ülkemizde de Manu Chao, Ibrahim Maalouf, Marcus Miller, Dhafer Youssef gibi uluslararası sanatçıların konserlerini düzenledi.