Haber/ Özge Günerken

İzmir’in Seferihisar ilçesi Sığacık Akkum Tepesi’nde 21 Temmuz günü başlayan ve Çamlık piknik alanına sıçrayan yangında, Teos Park işletmesinin köpeği Narin’in de kulübesi yanmıştı.

Yangının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunan Seferihisar Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (SEHAYDER) üyeleri, Narin’i boynu bükük görünce hemen kolları sıvadı.

Güle güle kullansın

SEHAYDER Başkanı Fevziye Özkan, “Bölgeye gittiğimizde dehşete düştük. Tablo gerçekten acı vericiydi. Bir de dikkatimizi Narin’in kül olan kulübesi çekti. Teos Park çam ağaçlarının altında hayvan dostu bir işletme. Allah'tan işletme sahibi hemen salmış bütün canları da cana değil mala zarar gelmiş. O gün Narin’e bir kulübe sözü verdik. Geçtiğimiz günlerde de bu sözümüzü tuttuk” dedi.

Teos Park işletmesinin köpeği Narin'e SEHAYDER ve Seferihisar Belediyesi işbirliği ile alınan yeni bir kulübe armağan ettiklerini söyleyen Özkan, “Yangında köpekleri, tavşanları hemen salarak onları ölümden kurtaran Teos Park işletmesi sahibine, kulübe için destek veren Seferihisar Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Narin köpeğimiz kulübesini güle güle kullansın” dedi.