Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen, yönetim ve kiralamasını JLL Türkiye’nin üstlendiği Ege’nin en büyük Outlet projesi Westpark Outlet perşembe günü saat 15.00’te düzenlenen kurdele kesim töreni sonrası kapılarını açtı.


Cuma akşamı Murat Boz sahnedeydi


11 Mayıs akşamı Westpark Outlet’in açılış etkinlikleri kapsamında düzenlenen Murat Boz konserinde AVM ziyaretçileri muhteşem bir müzik ziyafeti çekti. Kıvrak dansları ve bitmeyen enerjisiyle Murat Boz, hayranlarını mest etti. Repertuarına rol aldığı “Kardeşim Benim” filminde seslendirdiği halk müziklerini de ekleyen Murat Boz, sahnede fırtınalar estirdi. Konser sonrası Tankar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan tarafından kendisine çiçek verilen sanatçı İzmir’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Renkli Kortej Ekipleri


AVM ziyaretçileri Westpark Outlet açılış etkinlikleri kapsamında düzenlenen birbirinden eğlenceli etkinlikler ile gün boyunca keyifli dakikalar geçirdi. Ziyaretçiler, tamamı aynadan oluşan ilginç görüntüleriyle dikkat çeken yabancı kortej ekibi Mirror Family ile fotoğraf çekilmek için sıraya girerken, Tea Party’nin renkli performansları ile keyifli vakit geçirdiler.


Transformers ve Playdoh


Açılışa özel Playdoh ve Transformers Etkinlikleri 20 Mayıs’a kadar AVM’de çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak. Playdoh etkinlik alanında çocuklar oyun hamurları ve şekil verme setleri ile becerilerini geliştirirken, Play-Doh maskotları ile fotoğraf çektirme fırsatı bulacaklar.
Tüm zamanların en çok sevilen çizgi dizisi Transformers’ın efsane kahramanları Optimus Prime ve Bumblebee ise yine Westpark’ta çocuklarla buluşacak.

240 milyon liralık yatırım


Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından 240 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, bünyesinde 170’e yakın mağaza ve Ege Bölgesi’nin ilk akvaryum projesinin de yer aldığı Ege’nin en büyük Outlet projesi Westpark Outlet, güçlü marka karması ve yarı açık mimari konsepti ile Türk ve dünya markalarına yer veriyor.
Westpark Outlet'te teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra bin 500 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük bir eğlence merkezi ve oyun alanları, 2500 araç kapasiteli otopark alanı yer alırken AVM 2 bin 500 kişiye de istihdam sağlayacak.

Yeni konseptlerle


Sadece bir alışveriş deneyimi değil bir yaşam merkezi olmaya hazırlanan Westpark Outlet bünyesinde, Ege’de ilk mağazalarını açacak olan Praktiker ve The Company, ilk kez cafe konsepti ile bir AVM’de yer alacak Spazio, yine büyük metre karelerde yer alacak perakende sektörünün önde gelen markaları Vakko, Boyner, Migros, LCWaikiki, Koton, Defacto, Ebebek, Mavi gibi mağazalar olacak. Marka karmasıyla her kesimden ziyaretçiyi ağırlayacak olan Westpark Outlet, son teknolojilerle donatılmış Avşar Sinemaları’na ve Funny Valley çocuk eğlence merkezine de ev sahipliği yapıyor..

Westpark Outlet İzmir Çevre Yolu üzerinde Bayraklı Tünelleri çıkışında yer alıyor.