Tarkan'ın vereceği konser için prodüksiyon ekibi tarafından Cumhuriyet Meydanı yakınlarında Kordonboyu'na kurulan ve dün gece işçilerin çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle çöken sahne için bölgeye vinç ile İzmir Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları getirildi.

Sahnenin kurulmasında çalışan teknik ekip, merdivenli itfaiye aracı ile platformun üstüne çıkarak inceleme yaptı.

Daha sonra durum değerlendirmesi yapan ekip, platformun olası bir kazaya mahal vermemesi için vinçler aracılığıyla sabitlenerek güvenlik önlemi alınmasına karar verdi.

Platformu sabitleyen ekip, sabah saatlerinden itibaren sahnenin sökümüne başladı.

Aynı sahnenin yarın akşam saat:22.00'ye kadar kurulmasına imkan olmadığı ve konserin Gündoğdu Meydanı'nda İzmir'in Kurtuluşu'nu anlatacak sahneye alınması planlanıyor. Fakat Gündoğdu'daki sahne canlı müziğe göre hazırlanmadığı için konserin hangi koşulda gerçekleşeği merak konusu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Tarkın'ın sosyal medya paylaşımı sonrası 'nazar değdi' yorumları yapılırken İzmirli çıplak sesle de olsa 9 Eylül'ün 100. yılında Tarkan'ı Kordon'da izlemek istiyor



AKP KANADINDAN SERT ELEŞTİRİ GELDİ

AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sahnenin yıkılmasını iş bilmezlik ve beceriksizli olarak değerlendirdi ve Başkan Tunç Soyer'e yüklendi. Kaya'nın sosyal medya paylaşımı şöyle: