2016 yılında keçe sanatıyla ilgilenmeye başlayan ve pandemi döneminde keçeyle çeşitli hayvan büstleri üzerinde çalışan Özlem Akman’in eserleri, İzmir Sosyal Kalkınma ve İşletme Kooperatifi’nin (SKOOP) düzenlediği sergiyle sanatseverlerin ziyaretine açılmış, elde edilecek gelirin İzmir ve çevresindeki çeşitli hayvan barınaklarına bağışlanacağı belirtilmişti.

Huriye Serter’den Konak seçmenine çağrı Huriye Serter’den Konak seçmenine çağrı



BARINAKLARA 5 TONA YAKIN MAMA BAĞIŞI YAPILDI
16-17-18 Mayıs tarihlerinde 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayan sergi yoğun bir ilgiyle karşılandı. Satışı yapılan keçeden eserlerle elde edilen gelirin mama olarak bağışlanmasına adına İzmir’deki hayvan barınaklarıyla iletişim kuruldu. Bağış aşamasında sürece dahil olan Temizmama.com’un da destekleriyle 4 barınak ve bir gönüllü hayvansevere toplam 326 adet 15 kilogramlık kedi ve köpek maması teslim edildi.



DOĞADAN GELEN DOĞAYA ARMAĞAN EDİLDİ
Keçenin herhangi bir hayvana zarar vermeden koyun yünlerinden üretildiğini vurgulayan Özlem Akman “Doğadan elde edilen keçeyle ürettiğim çalışmaların doğaya katkı sağlamasını istedim. Bu sebeple SKOOP yönetimiyle birlikte bir araya gelerek bir sergi düzenledik. Gelirimizi Temizmama.com aracılığı ve desteğiyle, İzmir’deki ihtiyaç sahibi hayvan barınaklarına ulaştırmayı başardık.” şeklinde konuştu