Menderes ormanındaki sahipsiz köpekler için, Urla Hayvan Hakları Hareketi ve Çarşı Grubu el ele verdi. Proje kapsamında, orman canlarına mama ve kulübe yardımı yapılacak.

İzmir’de, Urla Hayvan Hakları Hareketi ile Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, can dostlar için ortak bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. 25 Kasım Pazar günü, Urlalı hayvanseverler ve Çarşı grubunun İzmir ve İstanbul’dan etkinliğe katılacak üyeleri İzmir’in Menderes bölgesinde ormana terk edilmiş ve burada yaşam savaşı veren canların hem karnını doyuracak hem de soğuklar bastırmadan önce hazırlanan kulübeleri ormanlık alandaki uygun noktalara yerleştirecek. Konuyla ilgili platform adına açıklama yapan Enger Ülger şunları söyledi:

ÇOK SAYIDA HAYVAN VAR


“Biz daha önce platform olarak Güzelbahçe hayvan barınağına yardım amaçlı bir konser düzenlemiştik. Çarşı grubu üyeleri de bu organizasyona katılmışlardı. Orada, ortak etkinlik düzenleme fikri ortaya çıktı. İlk önce Urla Bakımevi’ne yönelik bir çalışma yapacaktık ama o olmadı. Biz de Menderes’te ormanlık alandaki sokak hayvanlarına destek vermek istedik. O bölgede çok sayıda yardıma muhtaç hayvan var.



Menderes’te Şopengazi Barınağı’nın dışında kalan bölgedeki hayvanları besleyeceğiz. Ayrıca Çarşı’nın kendi sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında yaptığı kulübeleri de ağaçlık alana koyacağız. Pazar günü Balçova’da buluşacağız ve gideceğiz. İzmir’deki Çarşı Grubu’nun yanı sıra İstanbul’dan da bu sosyal sorumluluk projemize katılacak arkadaşlarımız olacak” dedi.

Patiler için 3. konser


Urla Hayvan Hakları Hareketi, sokak hayvanları yararına düzenlediği konser etkinliklerinin üçüncüsünü 1 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleştirecek. Urla Sanat Sokağı’nda bulunan Avlu Bar’daki konsere girişler kedi ve köpek maması ile yapılacak. Konsere katılanlar hem Rolla Band’in eğlenceli performansı ile keyifli bir akşam geçirecek hem de sokak hayvanlarına ve barınaklardaki canlara destek vermiş olacak.