Haber/ Özge GÜNERKEN

Meryem Boz Spor Akademi’nin HAYTAP, Marmara Barber, Dost Derneği’nin desteği ile hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokaktaki sahipsiz hayvanlarla ilgili farkındalık yaratılacak.

Proje kapsamında Meryem Boz Spor Akademi’nin resmi Instagram sayfasını takip ederek, sokak hayvanları için koyduğu bir kap mama ve suyun fotoğraflarını buraya gönderen hayvanseverler arasında çekiliş yapılarak, bir şanslı vatandaş forma kazanma imkanı yakalayacak. “Bir Kapta Mutluluk” sloganlı proje ile ilgili Meryem Boz Instagram’dan şu paylaşımı yaptı:

“Bu sıcak yaz günlerinde bizler bile bunalırken sokaklardaki hayvan dostlarımız için kapımızın önüne yemek ve su koymayı unutmayalım. Birimiz bile fark yaratabilir, bir kap mutlulukla sokak hayvanlarının yaşamında büyük rol oynayabiliriz. ‘Can dostlarımız için daha fazlasını yapmak istiyorum’ diyenleriniz varsa hayvanların her durumda yanlarında olmaya çalışan @haytap ve @dostderneği hesaplarını ziyaret edip onlara yardımcı olabilirsiniz. Bu harika projede benimle birlikte ilerleyen @marmarabarber @haytap @dostdernegi kuruluşlarına ve sizlere teşekkür ederim.

Koyduğunuz kapların fotoğrafını çekip @meryembozsporakademi hesabına atanlar arasından çekilişle bir kişiye imzalı formamı hediye edeceğim.