Kanal 7 Ana Haber spikeri Hülya Seloni, ailesiyle birlikte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yakalandıklarını duyurdu.

Uzun bir süredir kamera önünde olmayan Kanal 7 Ana Haber spikeri Hülya Seloni, Instagram hesabından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yakalandığını duyurdu.

"Sevgili dostlarım sizlerin de merak ettiği üzere bir süredir ekranlarda yokum. Maalesef ailece korona olduk. 12 Nisan’da semptomlarım başladı. Kovid-19 tedavimi tamamlayarak dün hastaneden taburcu oldum, eşim ve Alara hastalık sürecini evde tedavi ile geçirdi. Hepimiz çok şükür iyiyiz, dinlenmedeyiz" diyen Seloni, şöyle devam etti:

"Amerikan Hastanesi’nde başlayan tedavi sürecimin yetersiz kalması sebebiyle çok zor zamanımda imdadıma koşan, iyileşmeme büyük katkı sağlayan, sevgili arkadaşım Enfeksiyon Hastalıkları Uz. Dr. Gülhan Eren başta olmak üzere İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tüm kıymetli sağlık çalışanlarına, Alaramın biricik doktoru, bizi hiç yalnız bırakmadı, engin bilgi ve tecrübeleriyle destek oldu.