İşitme engelli bireylerin oluşturduğu, İzmir ve Türkiye'de birçok organizasyona katılan "Kalbimizin Ritmi" dans grubu, Kareografi ve Proje Sorumlusu Müge Alphan'ı en mutlu gününde yalnız bırakmadı.

LEVENT Yasin Alphan ile dünya evine giren Müge Alphan'ın kına ve düğününde, organizatörlerin yapacağı her şeyle işitme engelliler üstlendi. Karşılamadan, kına hazırlanmasına ve meşale yakımına kadar düğünün her detayıyla ilgilenen sessiz bireyler, daha sonra yaptıkları dansla salonu şölen yerine çevirdi.



Belirli şarkıları ve İzmir Marşı'nı işaret diliyle çeviren Kalbimizin Ritmi üyeleri, düğün dansını normal bireylerle birlikte yaptı. Müge Alphan, en mutlu gününde çalışma arkadaşlarının yanında olmasından dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, "Sessizliğin sesi olacağız diye yola çıktığımız, farkındalık en büyük özgürlüktür dediğimiz 'Kalbimizin Ritmi' dans grubu en mutlu günümde benim yanımda oldu. Duyarlılığın sadece belirli günlerde ve haftalarda saklanmaması gerektiğini göstermek istedik" ifadelerini kullandı.