Koruma tedbirleri kapsamında İzmir Doğal Gaz’ın çeşitli bölgelerde bulunan 13 abone merkezinde ve genel müdürlük binasında maskesiz gelen tüm vatandaşlara maske verilecek.

İzmir Doğal Gaz’dan yapılan açıklamada Ülke genelinde salgın ile yapılan mücadelede alınan tedbirlerle önemli bir mesafe kat edildiği belirtilerek, “Şirket olarak bu mücadele de birçok kurum ve kuruluş gibi çalışanlarımız ve müşterilerimizin sağlığı korumak üzere bir dizi önlem alarak hayata geçirdik. Bilindiği üzere İzmir İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar gereği İzmir’de vatandaşlarımızın belirlenen cadde ve alanlarda maskesiz sokağa çıkmaması gerekmektedir. Ancak herhangi bir sebeple maskesiz olarak kurumumuza ya da abone merkezlerimize işlem yapmak üzere gelen vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske verilerek hem onların hem de diğer müşterilerimizin sağlığını korumaya katkı sağlamaya çalışacağız” denildi.

İzmir Doğal Gaz; Bornova, Karşıyaka, Halkapınar, Buca, Karabağlar, Gaziemir, Güzelbahçe, Aliağa, Tire, Ödemiş, Torbalı, Bergama ve Selçuk olmak üzere 13 ayrı bölgede İzmirlilere hizmet veriyor.