İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir evde derin dondurucuda parçalara ayrılmış dört ceset bulundu. Cesetlerin bir anne ve iki kızı ile bir kızın sevgilisine ait olduğu belirlendi. Katil zanlısı ise Çeşme’de çalıştığı yerde yakalandı. Zanlının, öldürdüğü kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Anne ve Kızları Uyuşturucu İçecekle Bayıltıldı

Olay, Bayraklı ilçesine bağlı Adalet Mahallesi’nde meydana geldi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri, derin dondurucuda üç kadına ait ceset parçaları buldu. Buzdolabında ise bir erkeğe ait ceset olduğu tespit edildi. Cesetlerin kimlikleri yapılan inceleme sonucunda, evin sahibi olan anne ve iki kızı ile bir kızın sevgilisine ait olduğu anlaşıldı. Cinayetin işlendiği gün, katil zanlısının kurbanlara uyuşturucu içeren bir içecek vererek bayılttığı öğrenildi.

Katilin Kurbanla İlişkisi Vardı

Polis ekipleri, katil zanlısının izini sürerek Çeşme’de çalıştığı bir iş yerinde yakaladı. Zanlının Türkmenistan uyruklu olduğu ve öldürdüğü kadınla bir ilişkisi olduğu belirlendi. Katilin, kadını kendisine ait olmayan bir evde tuttuğu ve kiraladığı evde cinayeti işlediği ortaya çıktı.

Toplumda Büyük Tepki Uyandırdı

Bu vahşi cinayet haberinin duyulmasıyla birlikte toplumda büyük bir tepki ve üzüntü uyandırdı. İnsanların güvenlik kaygısı artarken, yetkililerden daha fazla önlem alınması istendi. Bu tür olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması ve adaletin sağlanması için çalışmalar devam ediyor.

Editör: Kazim Bozkurt