Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çalışırken cüzdan bulup sahibine teslim eden belediyede temizlik işçisi Necati Gök'ü tebrik ederek altın ile ödüllendirdi. Gök, daha önce de 3 kez cüzdan ve değerli eşya bularak sahiplerine teslim ettiğini söyledi.

22 yıldan bu yana temizlik personeli olarak görev yapan işçi Necati Gök, görev yaptığı Karabağlar Polat Caddesi'nde yerleri süpürürken yolda cüzdan buldu. Bir süre cüzdanın sahibinin gelmesini bekleyen Necati Gök, daha sonra cüzdandaki kartvizitten yola çıkarak, sahibini aradı. Karabağlar Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nde müdürlük yapan Ertuğrul Solak'a telefonla ulaşan Gök, daha sonra cüzdanını teslim etti.

İşçinin dürüstlüğünden çok etkilenen Ertuğrul Solak ise daha sonra Karabağlar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne yazı yazarak bunu bildirdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da hem Ertuğrul Solak hem de temizlik işçisi Necati Gök'ü makamında kabul etti. Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Aras ve Karabağlar Rehberlik Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı İlhan Angün'ün de bulunduğu ziyarette, Temizlik İşçisi Necati Gök'ü tebrik edip, altın ile ödüllendiren Başkan Selvitopu, "Ben de onur duydum ve mutlu oldum. Çalışanlarımızın kenti sahiplenmesi çok önemli. Biz kendisine sembolik bir armağan hediye ettik. Böyle davranışlara sahip çıkmamız lazım" diye konuştu.

BAŞKAN SELVİTOPU'NA TEŞEKKÜR ETTİ


Temizlik işçisi Necati Gök ise daha önce de 3 kez cüzdan bulup sahiplerine teslim ettiğini belirterek, her birinin öyküsünü anlattı. Cüzdanı bulunan Ertuğrul Solak ise böylesine örnek vatandaşların varlığının kendisini son derece mutlu ettiğini dile getirdi. Başkan Selvitopu'na da gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.