Haber/ Özge Günerken

İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan ve yüzlerce cana kucak açan Şopengazi Nebiha Deprem Bakımevi için önceki pazar günü bir brunch etkinliği düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkanlığını İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ın yaptığı Balçova Termal Tesisleri’nin katkıları ile gerçekleştirilen etkinliğe STK temsilcilerinin yanı sıra İzmirli hayvanseverler de büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğin hem çok keyifli geçtiğini hem de çok faydalı olduğunu belirten HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder, “Bildiğiniz gibi Şopengazi Nebiha Deprem Bakımevi gönüllülerin çabası ile ayakta. Bakımevindeki işlerin yürümesi ve canlara en iyi ortamın sağlanması için çalışan görevlilerin ücretleri de yine gönüllülerin yardımları ile karşılanıyor. Ama zaman zaman bunda zorlanabiliyoruz. Şopen’in ayakta kalması için bu tip etkinlikler büyük önem taşıyor. Balçova’daki brunch etkinliğini de çalışanların ücretlerini karşılamak için yaptık. Valimiz Erol Ayyıldız’ın yönlendirmesi ve müdürümüz Mehmet Işık’ın da en ince ayrıntıyı düşünmesiyle, tüm görevlilerin eksiksiz hizmetiyle çok güzel bir etkinlik oldu. Davetiyelerimizi basan Özge Gündüz’e, bilet satışı için çaba gösteren Belkis Baştürk’e, Meral Örüç’e, Lale Özdanon’a ve Tahsin Ender Adadan’a, kermes için ürün veren Rakela Abuaf’a ve HAYTAP SHOP'a, bilet alan herkese, bizlere kucak açıp en iyi şekilde ağırlayan Balçova Termal ve Mehmet Işık’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Ege'nin en fazla ihracat yapan firmalarına ödül verildi Ege'nin en fazla ihracat yapan firmalarına ödül verildi

Yiyecek İçecek Müdürü Mehmet Işık da, Türkiye’nin en büyük Termal Otel ve Tedavi Merkezi olan Balçova Termal Tesisleri’nin bundan sonra da doğa ve hayvan dostu çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.