Petek Çakaloz ile Engin Yavuz'un Baktıkça isimli fotoğraf sergisi İzmirli fotoğrafçıları buluşturdu. Fotoğraf dostları Güzelbahçe Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde hasret giderdi.

İzmirli fotoğrafçılar Petek Çakaloz ile Engin Yavuz'un, Ege Bölgesi'nin farklı doğa köşelerinde çektiği fotoğraflardan oluşan Baktıkça sergisi Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi'nde açıldı. Sergide doğa ağırlıklı 50 fotoğrafın yer aldığını belirten fotoğrafçı Petek Çakaloz, "Yıllardır doğa gezilerine katılıyoruz, bu gezilerde çekip biriktirdiğimiz fotoğrafların arasından fotoğrafseverlerin de beğeneceklerine inandığımız kareleri seçtik. Beğenildiğini umuyorum" dedi.



Fotoğrafçı Engin Yavuz ise, "Fotoğraf bir araçtır. Bizim için de öyle oldu. Bu sergi dostlarımızı bir araya getirmek için bir araçtı. Fotoğraf sergisi bahane, dostluk, arkadaşlık, sohbet önemli dedi. Bunu başardığımız için mutluyuz" dedi.

Güzelbahçe Belediyesi Başkanvekili Kazım Çam'ın yaptığı serginin açılışına, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve fotoğraf dostları katıldı. Sergi 25 Ekim akşamına kadar açık kalacak.