Haber/ Özge GÜNERKEN

Aslında çalışmalar olumsuz hava şartları başta olmak üzere bazı nedenlerle durma noktasına gelmişti. Hatta hayvanseverlerin bağışladığı 40 kulübe Şubat başından bu yana bakımevine götürülmeyi bekliyordu.

HAYTAP İzmir temsilcisi Esin Önder sosyal medya hesabından yaptığı bildirimle kulübelerin sonunda bakımevindeki canlarla buluştuğunu müjdeledi. Önder notunda şunları paylaştı:

“Çeşme Bakımevi canları soğuk ve yağmurda üşümesin, ıslanmasınlar diye hayvanseverlerin bağışlarıyla 40 kulübe yaptırmıştık. Kulübeler sonunda yerleştirilmiş. Teşekkür ediyoruz. Ancak bir yandan da bakımevindeki diğer tadilat çalışmalarının da tamamlanmasını dört gözle bekliyoruz.”

Bütün bağışçılara çok teşekkür ediyoruz. Onların bu gönülden destekleri sayesinde Çeşme bakımevi canları bu kışı soğuktan yağmurdan korunarak geçirebilecek. Kulübelerimizin 20’si İzmir’den duyarlı vatandaşlarımız tarafından gönderildi. Kalan 20 kulübeyi ise Almanya’dan vatandaşlar bağışladı. Özellikle Sabahat Kumanyacı’ya teşekkür etmek istiyorum. Kendisi Almanya’da çalışıyor ve bağış için herkesi o örgütledi.”