İzmir'de sokak hayvanlarına destek amacıyla, sevilen müzisyenlerin de katılımıyla halk konseri düzenlenecek. 12 Eylül'de girişin ücretsiz olduğu etkinliğe katılımın tek şartı köpek maması getirmek olacak.

İzmir'de sokak hayvanları için ücretsiz konserler veren gitarist Gökhan Özden, 12 Eylül Çarşamba günü saat 19.00'da gerçekleştirilecek organizasyona hazırlanıyor. Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde, işadamı Savaş Okan Okşit'in yaşadığı yerdeki bir arazinin konser alanı olarak hazırlandığını söyleyen Özden, tüm hayvanserleri bu etkinliğe davet etti.

Ufak kafeteryalar veya park alanlarında, sahipsiz hayvanlara mama desteği sağlamak amacıyla sosyal sorumluluk projeleri düzenleyen Gökhan Özden, işadamı Savaş Okan Okşit'in desteğiyle ilk büyük organizasyona ev sahipliği yapacak. Okşit'in yaşadığı araziye hiçbir bedel ödemeden ses düzeneği kurulduğunu belirten Özden, "Gelenekselleşerek daha büyük kitlelere hitap etmesi beklenen konserimiz sağduyulu İzmirli hayvanseverlerin de katılımıyla gerçekleştirilecek. Pislick Kedi, Sinestezi, Mechanical Rooster ve Relics müzik gruplarının yanı sıra ödüllü dans sanatçısı Nilhan Dereobalı, fotoğraf sanatçıları Aslı Toy ve Ayselin Boyacı da etkinliğe katılacak. Girişin ücretsiz olduğu etkinlikte katılımcılardan tek beklentimiz köpek maması getirmeleri. Toplanan köpek mamaları İzmir Şopengazi Hayvan Barınağı ve Hayvanlar İçin Projeler Derneği'ne bağışlanacak. Katılacak hayvanseverlerin önceden ücretsiz rezervasyon yaptırmalarını bekliyoruz. Güvenlik için girişte kimlik bilgileriyle rezervasyon kontrolü yapılacak" dedi.