Bu yıl 22’ncisi kez düzenlenen “Geleneksel Tülay Aktaş İzmir Gönüllü Kuruluşları Güçbirliği Hizmet Ödülleri sahiplerini buldu. İzmir Agora Lions Kulübü, “Ata’mızın Yolunda” projesiyle Jüri Özel Ödülü’nü kazandı.

gokce-adarOn yıldan beri yürüttükleri bu projenin ödüllendirilmesinin kendilerini motive ettiklerini belirten Agora Lions Kulübü Başkanı Nurcihan Orhun, “Semra Ataoğul arkadaşım sayesinde Ata’mızın Yolunda projesi gerçekleşiyor. Her yıl 23 Nisan’da ekonomik ve kültürel yönden zayıf olan ailelerin çocuklarını, Anıtkabir’e götürerek atamızı daha yakından tanıtmaya çalışıyoruz” dedi.


Agora Lions Kulübü Başkanı Nurcihan Orhun, “Ata’mızın Yolunda” projesini anlatırken şöyle dedi: “Bu proje on yıldan beri devam eden bir proje. Yani bize miras bir proje. Bizim Evin Çocukları Çocuklarımız Geleceğimizdir Derneği ile birlikte yürüttüğümüz bir proje. Aslında tanımladığımız bizim çocuklar, hem ekonomik hem de kültürel yönden zayıf ailelerin çocukları. Sokakta risk altında olan çocuklar ve bu dernek bu çocukları korumak kollamak amacıyla kurulan bir dernek. Bizde Agora Lions Kulübü olarak bu derneğe destek vermek istedik ve on yıl önce başlattığımız projeler etkinlikler ile desteğe devam ediyoruz. "