Bizden kilometrelerce uzakta, Kaliforniya’nın Colorado Çölü’nde gerçekleştirilen Coachella festivaline Türk ilgisi her yıl daha bir artıyor. Bu yıl festivale ülkemizden ünlü, ünsüz tam 900 kişi katıldı. Dünyanın en büyük müzik organizasyonlarından biri, sayelerinde Instagram’a meze oldu....
Yabancı ziyaretçilerin şaşkın bakışları arasında Heidi’nin keçileri gibi oradan oraya koşa zıplaya, bol bol poz verdiler, sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
Giden şöhretler arasında oyuncu Hande Erçel, sevgilisi popçu Murat Dalgılıç, Hadise ve kardeşleri, Burcu Esmersoy ile mayıs ayında nikah masasına oturacağı Berk Suyabatmaz, verdiği kilolar sayesinde iğne ipliğe dönen Hacı Sabancı, Kerimcan Durmaz, Acun Ilıcalı’nın fenomeni Şeyma Subaşı gibi isimler vardı.
Gerçekten eğlenmeye gittiler ise sefaları olsun da, hiç sanmıyorum. Adana’nın karpuz şenliğine, Fethiye’nin yeşil üzümlü kuzu göbeği etkinliklerine, Mersin’in şeftali bayramına da bir el atsalar keşke... Ülke tanıtımına katkıları olur.

ERGEN ATIŞMALARI


Gülben Ergen ile Burak Törer aşklarını ilan etti. Ama ne ilan etmek... Törer, sosyal medya hesabından el ele fotoğraflarının altına “İçimdeki göç sana, işlediğim suç sana, alacağım öç sana, alnındaki yazıya da varım, içindeki sızıya da” notunu yazdı.
Ergen’den yanıt gecikmedi... “Güvendim, içimdeki sızıyı, alnımdaki yazıyı ellerimden, ellerine teslim ederken...”
Bu ağdalı ifadeler Gülben Ergen ile boşandığı eşi Erhan Çelik’in mutlu günlerindeki şu sözlerini hatırlattı bana...
Gülben Ergen: “Biz evlenirken birbirimizin ayağına basmak yerine, birbirimizin elini öptük.. Büyüklerin elleri öpülür çok ibadet etmişlerdir diye, küçüklerin elleri öpülür benden az günah işlemiştir diye. Böyle okuduk, böyle inandık, böyle yaptık, böyle çift olduk ve böyle yaşamayı seçtik..”
Erhan Çelik: “Doğum da insan için, ölüm de… Sen benim için doğdun, ben senin için ölürüm. Sadece bugün için değil, nefes aldığım her an senin için şükrüm...”
Yeni sevgililerin sonu, eski eşlerin sonuna benzemesin inşallah...