240 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, bünyesinde 170’e yakın mağaza ve Ege Bölgesi'nin ilk akvaryum projesinin de yer alacağı Ege’nin en büyük Outlet projesi Westpark Outlet, 10 Mayıs'ta açılıyor
İZMİR Çevre Yolu üzerinde Bayraklı Tünelleri çıkışında yer alan Westpark Outlet 10 Mayıs'ta Murat Boz konseriyle İzmirlilere merhaba diyecek.
Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından 240 milyon TL yatırımla hayata geçirilen, bünyesinde 170’e yakın mağaza ve Ege Bölgesi'nin ilk akvaryum projesinin de yer alacağı Ege’nin en büyük Outlet projesi Westpark Outlet 10 Mayıs günü saat 15.00’te kapılarını açacak. Gerek İzmir gerekse çevre illerde yaşayanlara önemli ayrıcalıklar sunacak olan AVM, güçlü marka karması ve yarı açık mimari konsepti ile Türk ve dünya markalarına yer verecek.

Projede teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra bin 500 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük bir eğlence merkezi ve oyun alanları, 2500 araç kapasiteli otopark alanı yer alırken AVM 2 bin 500 kişiye de istihdam sağlayacak.

YEPYENİ KONSEPTLERLE


Sadece bir alışveriş deneyimi değil bir yaşam merkezi olmaya hazırlanan Westpark Outlet bünyesinde, Ege’de ilk mağazalarını açacak olan Praktiker ve The Company, ilk kez cafe konsepti ile bir AVM’de yer alacak Spazio, yine büyük metre karelerde yer alacak perakende sektörünün önde gelen markaları Vakko, Boyner, Migros, LCWaikiki, Koton, Defacto, Ebebek, Mavi gibi mağazalar olacak. Marka karmasıyla her kesimden ziyaretçiyi ağırlayacak olan Westpark Outlet, son teknolojilerle donatılmış Avşar Sinemaları’na ve Funny Valley çocuk eğlence merkezine de ev sahipliği yapacak.


MURAT BOZ KONSERİ


Westpark Outlet’ in açılış etkinlikleri kapsamında AVM ziyaretçileri 10 Mayıs saat 15.00’ ten itibaren eğlenceli etkinliklerle buluşacak. İzmir’de ilk kez performans sergileyecek Mirror Family ve Tea Party Kortej etkinlikleri 3 gün boyunca ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak.

En fazla ses getirecek etkinlik ise 11 Mayıs saat 21.00’de düzenlenecek Murat Boz konseri olacak. Ziyaretçiler, Westpark Outlet’in ana girişinde kurulacak dev sahnede ücretsiz olarak Murat Boz’u izleyebilecek.

Ziyaretçiler AVM’ye farklı lokasyonlardan kalkacak olan ücretsiz müşteri servislerini kullanarak da ulaşabilecekler. Ayrıca sadece konser gününe özel olarak 15.00-16.30-18.00-19.30 saatlerinde Buca, Fahrettin Altay Meydanı, Bostanlı İskele ve Halkapınar güzergâhlarından ücretsiz ulaşım sağlanacak.

ÇOCUK ETKİNLİKLERİ


Minik ziyaretçilerini de unutmayan Westpark Outlet, Transformers ve Playdoh etkinlikleri ile açılış gününden itibaren 10 gün boyunca 12.00-20.00 saatleri arasında çocukları ağırlayacak.

Son yıllarda çocukların yoğun ilgisini çeken, özel olarak organize edilmiş Transformers etkinlik alanında çocuklar PS3 oyun konsollarında Transformers oyunları oynayarak keyifli vakit geçirirken, günün hatırası olarak Green Box fotoğraf çekim alanından ücretsiz fotoğraflarını teslim alabilecekler. Renkli oyun hamurlarıyla minik ellerin yepyeni dünyalar yaratacağı Playdoh etkinlik alanı da 20 Mayıs tarihine kadar Westpark Outlet’te olacak.