Tütün ve Demir ihracatçılarında yeni yönetimler işbaşı yaptı. Ege Tütün İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Celal Umur başkanlığında ilk toplantısını yapan tütün ihracatçıları, önümüzdeki dönem için İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener ve Mahru Gürel Ağdanlı’yı Ege Tütün İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na, İsmet Çakın’ı ise Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliğine oybirliği ile seçti.

Ege Tütün İhracatçıları Birliği’nde; Rıza Tuna Turagay, Selim Jimi, Süleyman Hançerli, Rikardo Aliberti, Mehmet Halil Ateş, Yiğit Tunçel ve Ali Baki 2018-22 döneminde Yönetim Kurulu Üyesi, İlhan Feyzi Gürel, Kazım İlter Gürel ve Orhan Atilla ise; Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

Demir ihracatçılarında Özlem Bakırel, ilk kadın başkan yardımcısı oldu

Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan başkanlığında Ege İhracatçı Birlikleri’nde ilk yönetim kurulu toplantısını yapan Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği’nde Özlem Bakırel ve Hüseyin Baştuğ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na, Eşref Yavuz Kaptanoğlu ise; Yönetim Kurulu Muhasip Üyeliğine oybirliği ile seçildi. Özlem Bakırel, Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin ilk kadın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

Sabri Ünlütürk, Nedim Uysal, Bekir Sami Altın, Macit Taşkın, Mevlüt Çetinkaya ve Hakan Kocaer 2018-22 dönemi Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği’nde Yönetim Kurulu Üyesi, Halil Doğan, İbrahim Baylan ve Nedim Uysal ise; Denetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.