Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Müdürlüğe bağlı 11 tarım işletmesinde 1 Ocak - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında üretilecek olan tahmini 76.917,50 ton inek sütünü  partiler halinde satacak. İhale 30 Kasım 2021 Salı günü saat 14.30’da Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İhale Salonu'nda Merkez Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacak.

İhaleye iştirak eden olmadığı veya verilen fiyatlar uygun görülmediği taktirde ihale 7 Aralık 2021 tarihinde aynı yer ve saatte aynı şartlarda tekrar yapılacak. İhale, açık artırma usulü ile yapılacaktır.
nek sütü satış fiyatının belirlenmesinde;  Ulusal Süt Konseyince üç ayda bir (Üç aydan az veya üç aydan fazla olması durumunda Konseyin belirlemiş olduğu fiyat geçerli olacaktır) belirlenen inek sütü satış fiyatının(TL/KĞ) üzerine +%....... artırım şeklinde yapılacak ve o dönem için esas alınacak İnek sütü satış fiyatı olacaktır.
İhalede belirlenecek %...... (Yüzde………) artırım oranı sabit bir değer olup, bir (1) yıl süreyle geçerli olacaktır. Taahhüdün uzaması durumunda artırım oranı aynı şekilde uygulanacaktır.
İhaleye girebilme şartlarında belirtilen belgeler bir zarfa konularak TİGEM Genel Evrak Servisine en geç 30/11/2021 Salı günü saat 14.30’a kadar teslim edilecektir.
Sözleşme ilgili işletme ile firma arasında İşletme Müdürlüğünde imzalanacaktır.

İhale şartnamesi Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Karanfil Sok.No:62 Bakanlıklar/ANKARA) , ilgili İşletme Müdürlükleri ve www.tigem.gov.tr adresinden temin edilebilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.