Torbalı Ticaret Odası (TTO) Başkanı Abdulvahap Olgun, tüm meclis üyelerinin oybirliğiyle yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilerek ikinci döneme başladı. Meclis Başkanlığına da Erkan Aksoy tekrar seçildi.

TTO'nun 3 Nisan'da yapılan Meslek Komiteleri seçiminde Abdulvahap Olgun'un mavi listesinden seçilen 21 meclis üyesi ve 49 meslek komitesi üyesi, dün (salı) ilk toplantısını yaptı. TTO'da yönetim kurulu, meclis başkanı, TOBB delegeleri ve meslek komitesi başkanları seçildi. İlçe Seçim Kurulu'nun huzurunda yapılan seçimde, 5 yıldır TTO Başkanlığı görevini yürüten Abdulvahap Olgun; tüm meclis üyelerinin oybirliği ile yeniden seçildi. Meclis başkanı da yine Erkan Aksoy oldu. Yönetim kurulu başkan yardımcılığına Adnan Öztaş ve Bekir Söyler, meclis başkan yardımcılıklarına Mehmet Baykara ve Ahmet Ayaz seçildi. Katip üye ise Demet Aslan oldu. Yönetim Kuruluna Volkan Karatoklu, Tuncay Karaman, Mustafa Ateş ve Ahmet Emre Köseer seçilirken TOBB delegeliklerine Aydın Mimaroğlu, Davut Kırşan ve Volkan Karatoklu seçildi.

KOMİTELERE KİMLER SEÇİLDİ


Gün boyu oda binasında devam eden seçimlerde meslek komitesi başkanları da belirlendi. 1. Komiteye Mustafa Ak, 2. Komiteye Adnan Yılmaz, 3. Komiteye Nihat Çok, 4. Komiteye Muhammet Öztürk, 5. Komiteye Şahin Durmaz, 6. Komiteye Cem Çakar, 7 Komiteye ise Nevzat Aydın başkan seçildi.

Meclis toplantısında üyelere teşekkür konuşması yapan Abdulvahap Olgun, "Tek aday olarak seçime girmemiz bize ağır bir sorumluluk yükledi. Ayrıca tek liste olmamıza rağmen 1450 seçmenden 958'i gelip bizim için oy kullandı. Bu bir rekor olup bize olan desteği ortaya koyuyor. Ama bu durum da daha çok çalışmamızı gerektiriyor" dedi.

Meclis Başkanlığına yeniden seçilen Erkan Aksoy da seçilen tüm üyeleri ve meslek komitelerini tebrik etti.