Özellikle yaz aylarında dayanılmaz bir hale gelen sanayi tesislerinin, gıda işletmelerinin ve atık suların yaydığı kötü kokulara kesin çözüm üretmeyi hedefleyen Emrullah Yılmaz, İzmir'in havasını değiştirecek.

sinan-keskinGayrimenkul ve yatırım alanlarında danışmanlık yapmak için Omorfo Danışmanlık firmasını kuran Emrullah Yılmaz, dünyaca ünlü kimya firması Westrand'ın önerisi ile markanın Ege Bölgesi ana bayiliğini üstlendi. Kelime olarak “çok güzel” anlamına gelen Omorfo Danışmanlık'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Emrullah Yılmaz, İzmir ve Ege Bölgesi’nde özellikle sanayideki kötü kokularla etkin mücadelede organik olduğu için çevre ve insan sağlığına hiçbir zarar vermeyen Westrand markalı ürünlerin satış pazarlama ve uygulamalarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

70 ÇEŞİT ÜRÜN VAR


25 ülkede faaliyet gösteren Fransız Westrand'ın Avrupa Birliği'ndeki bağımsız laboratuvarlarından alınan kalite belgelerine de sahip olduğunu ifade eden Emrullah Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Ürünlerimiz benzerlerine göre yüzde 100'e yakın bir koku yok etme özelliğine sahip. Çünkü, Westrand kokuları maskelemiyor, partiküllerine ayırarak yok ediyor. Westrand'ın farklı ihtiyaçlara yönelik olarak 70 ürün çeşidi bulunuyor. Ağırlıklı olarak endüstri, çevre, atık su arıtma tesislerinde ve toprak rehabilitasyon alanlarında kullanılıyor. Atık yönetimi yapılan her yerde, çöp toplama alanları, jeotermal elektrik santralleri, balık işleme tesisleri, yağ ve zeytin üretim tesisleri, belediyelerin terfi istasyonları, atık su istasyonları, kanalizasyon ve logarlar gibi pek çok kullanım yeri bulunuyor.”

TCDD'DE DE KULLANIYOR


İzmir'de pek çok kurumsal firma ile çalışmaya başladıklarını, çeşitli belediyeler ve devlet kurumlarıyla da görüşme halinde oldukları bilgisini veren Emrullah Yılmaz, Ege Bölgesi’nde hizmet ağını genişleteceklerini söyledi. Özellikle toplu taşımacılık konusunda da iddialı olduklarını dile getiren Yılmaz, TCDD hızlı trenleri ve İstanbul Metrosu'nda da Westrand markalı ürünler kullanıldığını; ayrıca denizcilik sektöründe büyük problem olan gemi sintinesi için de özel ürünlerle koku sorununu ortadan kaldırdıklarının altını çizdi.

ORGANİK VE ÇEVRECİ


Sanayi siteleri ve yerleşim alanlarının neredeyse iç içe olduğu İzmir'de koku nötralizasyonunun daha da önemli olduğuna dikkat çeken Emrullah Yılmaz, “Kötü koku, çalışma şartlarını da olumsuz etkiliyor ve verimliliği düşürüyor. Ayrıca çevresindeki yerleşim yerlerini de etkileyerek şikâyet konusu olabiliyor. Omorfo olarak, farklı ihtiyaçlara yönelik hazırlanan organik ve çevreci ürünlerimizle birlikte, bu konuda firmalara hizmet veriyoruz. İnsanların gerek çalışma ortamları gerekse de yaşadığı yerdeki konforlarını artırmak için profesyonel çözümler sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yüzde 100 başarı


Ürünün kokuyu yüzde 100'e yakın yok etme garantisi verdiğini anlatan Yılmaz, “İmalat yapan firmaların bacalarından ve arıtma tesislerinden çıkan kokuları önleyici bir aparatımız var. Firmalara bu aparatı ücretsiz veriyoruz. Aparatın içine konulan özel kokulu kimyasallarımızla kötü kokuları yok ediyoruz. Ürün, balık ve tavuk çiftliklerinde de önemli ölçüde başarı sağlıyor” dedi.