FOLKART Vega, İzmir'in merkezinde, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi'nin karşısında, 843 konut ve rezidans ile 57 ticari alandan oluşacak. Vega'nın lansmanı "Yıldızlar kadar parlak, İzmir kadar eşsiz" söylemiyle, 21 Eylül'de yapılacak.

Folkart Yapı, 850 milyon TL'lik yatırım değeriyle, adını en parlak yıldız Vega'dan alan yeni projesini, İzmir'in en merkezi noktasında, Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi'nin tam karşısında, her noktasından panoramik körfez manzarasına sahip bir konumlanma ile hayata geçiriyor. Yeni proje, şehrin en iddialı ve en parlak projesi olarak adlandırılırken, Folkart Vega'nın, 21 Eylül 2018 tarihinde lansmana çıkacağı bildirildi. Şehrin kalbinde, yenilikçi bir mimari anlayışla tasarlanan proje, tüm noktalarından denizi kucaklayacak şekilde konumlandırıldı.

DENİZ SUYUNDA YÜZME HİSSİ YAŞATAN HAVUZ


Özel bir uygulama ile deniz suyunda yüzme hissini yaşatan ve gerçek plaj kumuyla tasarlanan havuz, denizi ve bir plaj atmosferini Folkart Vega'ya taşıyor. Yine açık ve kapalı havuzları ise tatlı suyun keyfini çıkarabilecek, suların dinginliği ile bütünleşen alanlar yaratıyor. Ayrıca projede, Infınity Pool ile şehir merkezinde denize giriyormuş hissini yaşatılırken, sonsuz bir ufka kulaç atılması hedefleniyor. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımlarını kararlılıkla sürdüreceklerini vurgularken, Folkart Vega'nın müşterilerin beklentilerine göre tasarlanan, yaşam kalitesini ileriye taşıyacak yeni bir dünyanın simgesi olduğunu söyledi. Sancak, "Yıllardır yaptığımız yatırımlar, güzel İzmir ile bütünleşirken, yeni projemiz yine İzmir'e yeni bir güzellik katarak, İzmir'de yeni bir yıldız yaratacak. Yatırım kararlılığını sürdüren Folkart'ın bu yeni projesinin, tüm yatırımcılar için de, yeni ve kaçırılmaz bir fırsat olacağını düşünüyoruz" dedi. Mesut Sancak, mimari süreçlerin sonlandığını, tüm detaylar ve fiyat ayrıntılarıyla birlikte, 21 Eylül'de Folkart Vega'nın lansmanını gerçekleştireceklerini belirtti.