Egeli ihracatçılar “İş dünyasında ve özel yaşamda kaliteli iletişim yaşama ve çalışma sevinci” seminerinde biraraya geldi

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ile TARGEV işbirliğiyle düzenlenen, “İş dünyasında ve özel yaşamda kaliteli iletişim yaşama ve çalışma sevinci” konulu seminer Prof. Dr. Üstün Dökmen’in sunumlarıyla Ege İhracatçı Birlikleri’nde gerçekleşti.

Prof. Dr. Üstün Dökmen, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin davetlisi olarak katıldığı seminerde, iş hayatında motivasyon, liderlik, yöneticilik, empati kurmanın, pozitif olmanın önemi gibi konulara değindi.

İş ve mesleğe olan heyecanın sıcak tutulması için yaratıcı çözümlere yer verin diyen Dökmen, yönetici ve lider arasında önemli farklar olduğunu, iş yerindeki motivasyon için doğallığa, yaratıcılığa ve yapıcılığa ihtiyaç olduğunu ifade etti. Ekipler arasında takım ruhunun sinerjiyle artabileceğinin altını çizen Dökmen, önyargıların ve negatif eleştirinin yerini pozitif eleştirinin aldığı iş ortamlarında verimin artacağını belirtti. Ayrıca Kaizen ruhunun istikrarlı çalışma becerilerini geliştirmede önemli olduğunu da dile getirdi.

Birlik üyelerinin seminere gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür eden Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, "Prof. Dr. Üstün Dökmen’in iş dünyasında ve özel yaşamda kaliteli iletişim yaşama ve çalışma sevinci konusunda verdiği seminere üyelerimizin gösterdiği ilgi için teşekkür ederiz. İhracatçılarımızın iş hayatında daha motive çalışmaları ve daha pozitif yaklaşımlarla işlerini geliştirmelerini sağlayacak etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.