Ege'nin en büyük AVM'lerinden biri olan 450 milyon dolarlık İzmir İstinyePark'ın açıldığı gün hizmete Beymen mağazası için bir tören düzenlendi. Toplam 60 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirdikleri mağazada 130 kişiye iş imkanı sağladıklarını söyleyen Beymen CEO'su Elif Çapçı, mimari tasarımda ise Ege ve İzmir'e özgü malzemelerle süslemelere ağırlık verdiklerini aktardı.

900 marka

Beymen İstinyePark İzmir'in, Zorlu Center ve İstinyePark İstanbul'dan sonra Beymen'in Türkiye'deki üçüncü büyük mağazası olduğunu vurgulayan Çapçı, “ Toplam 4 bin metrekarelik alanda 900'ü aşkın dünya markasını İzmirliler ile buluşturuyoruz. İzmir ve Egeli sanatçılarımızın kağıt ve metal heykelleri ile resimlerinden oluşan eserlerini de yine mağazamızda sergiliyoruz” dedi.

Üçüncü amiral mağaza

Beymen İstinyePark İzmir'in üçüncü büyük amiral mağazaları olduğuna dikkat çeken Çapçı, “Ege bölgesinde lüks alışverişin yeni adresi olan İstinyePark İzmir, uzun zamandır hem İzmirlilerin hem de bizim heyecanla beklediğimiz, ülkemizin katma değerli muazzam projelerinden biri. İzmir'in ve Ege'nin mimarisinden, tarihi ve kültürel değerlerinden ilham alan karakteristik özellikleriyle Beymen İstinyePark İzmir'in bölgenin ikonik sembollerinden biri olacak” diye konuştu.