Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile ayrı ayrı ihale edilecektir. Aynı Kanun’un 26. Maddesi gereğince her türlü banka teminat mektubu süresiz olacaktır.

Muhammen bedeller ve geçici teminatlar, yukarıda tablodaki gibidir.

İhaleye Katılmak İsteyenlerden İstenen Belgeler

Balıkesir İlinde toplam 5 yıl olmak üzere, halen Balıkesir İlinde ikamet ettiğini gösterir “Tarihçeli Yerleşim Yeri Bilgileri Raporu”;  ayrıca irtibat için de telefon ile varsa faks numarası ve elektronik posta adresi.

Gerçek kişilerde Nüfus Kayıt Örneği.

Ticari faaliyeti bulunanlar için, mevzuatı gereği bağlı olduğu odadan Oda Kayıt Belgesi; ticari faaliyeti bulunmayanlar için ilgili odadan, Oda kaydı yapılmasında sakınca bulunmadığına dair yazı.

İstekli gerçek kişi ise, noter tasdikli imza beyannamesi.

İstekli tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetiminde görevleri belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.

Detaylar için tıklayınız.