Buca Belediyesi üniversite adaylarının tercihlerini belirlemede destek olmak amacıyla düzenlediği “Üniversite Tercih Günleri” başladı. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen destek programı rehberlik ve psikolojik danışmanlar eşliğinde düzenleniyor.

Öğrencilerin gelecekleri için atacağı büyük adımda yol gösterip, kılavuzluk yapan tercih günleri destek programından tüm Bucalı üniversite adayları 18 Ağustos’a kadar yararlanabilecek.

Buca Belediyesi’nin ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla projelendirip, yılda 1000 öğrenciye ücretsiz ders desteği verdiği Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde (BEM) “Üniversite Tercih Günleri” başladı.

Buca Belediyesi’nin açtığı ücretsiz ders desteği programından yararlanan öğrencilerin yanı sıra Bucalı tüm üniversite adaylarının başvurabildiği destek programına tercihlerini belirlemede tereddüt duyan öğrenciler akın ediyor.

Öğrencilerin doğru ve bilinçli tercih yaparak geleceklerine sağlıklı yön verebilmesini amaçlayan “Üniversite Tercih Günleri “ programı rehberlik ve psikolojik danışmanlar tarafından veriliyor. Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen danışmanlık programı 18 Ağustos 2018 tarihine kadar 12.00- 17.30 saatlerinde düzenlenecek.