Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Muhasebe- Denetim Mesleği Geçmişi, Bugünü, Geleceği ve Kariyer Planlaması” konferansında Egeli öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Seyit Ahmet Baş, konferans öncesinde Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı makamında ziyaret etti. Ardından üniversite senato üyeleriyle bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ı Ege Üniversitesi'nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sayıştay Başkanı Baş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen konferansta Sayıştay’ın tarihinden bahsederek, gelişim sürecini, görevlerini ve gelecek ile ilgili düşüncelerini katılımcılara aktardı. Seyit Ahmet Baş, Egeli gençlere Sayıştayda kariyer fırsatları ile ilgili detaylı bilgi verdi. Konferansta Sayıştay Başkanı Baş, Rektör Prof. Dr. Budak’a Sayıştay’ın tarihinin anlatıldığı kitapları verdi. Rektör Budak ise Ege Üniversitesi’nin tarihini anlatan eseri hediye etti.