İbrahim Kutluay ile Demet Şener'in normal başlamayan ilişkileri, normal olmayan şekilde bitti.

Ünlü basketbolcu, şarkıcı Demet Akalın ile nikah masasına giderken, iddialara göre soyadı Şener olan Demet'e gönlünü kaptırdı.

Birinci Demet'ten ayrıldı, ikincisiyle evlendi. İki çocukları oldu.

Fakat alışmış kudurmuştan beterdi... Uzun adam, İzmirli Levanten bir ailenin kızı olan Edvina Sponza ile yasak aşk yaşamaya başladı.

Edvina'yla tanışıklığım yok, ama karşılaşmışlığım çok.

Gençkızlık dönemlerinde bir bakan bir daha bakardı. Porselen bebek gibiydi. Ki bana göre hala alımlı ve güzel. Günümüzün silikonlu, bol dolgulu, fabrikasyon kadınlarından çok farklı.

Demet Şener bu iddiaları uzun yıllar reddetti. Ta ki evine gönderilen donlu- sütyenli, müstehcen fotoğraflı itiraf yüklü zarfı açana kadar.

İtirafçı Edvina, kendisini aldattığını düşündüğü İbrahim'den intikamını alırken öyle bir gözü kararmıştı ki, adamın karısına, “Al bak kocan benimle ne haltlar yedi” demekte beis görmemişti.

Dizi olsa, senaristin kalemine söylenir, “Böyle şey olur mu” der, izlemeyi bırakırdım.

İki buçuk yıl süren boşanma davası geçtiğimiz aylarda sona erdi. Ama İbrahim- Demet kavgası bitmedi, bitecek gibi de görünmüyor. Ayda 32 bin 500 lira nafaka alan eski manken, çocuklarının babası ödemeyi bir kaç gün geçirdi diye ortalığı ayağa kaldırdı. İçindeki canavar ve o, her magazin programına bağlandı. “Terbiyesiz herif”ler, “Adam ol”lar havada uçuştu.

Sesine yabancı olduğumuz İbrahim de ilk kez patladı:

“Bana ait dört katlı havuzlu villada oturuyorsun. Sağlık sigortan tarafımdan ödeniyor ondan bile haberin yok. Kalkıp da mağdur edebiyatı yapma, başka kadınlara ayıp etme” dedi...

Geçtiğimiz günlerde iki bakanlık tarafından düzenlenen çalıştayın sonucu belli olmuştu. Kısa süreli evliliklerde en az iki yıl, uzun süreli evliliklerde ise, nafakanın evlilik süresine göre belirlenmesi benimsenmişti.

Günümüzde Demetgiller bol. Mesleğini bırakan, yan gelip yatan, çocuklarını hayat garantisi görenler. Tabiri caizse, erkeğin donuna kadar almaya ant içmiş olanlar. Yürürlüğe girmesi beklenen düzenleme, kabus gibi çökmüştür üzerlerine.