Son günlerde giydiği pahalı kürklerle gündeme gelen ve hayvanseverler tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen Bülent Ersoy, "Benim kürke ihtiyacım yok. Ben yine alımlı, yine güzelim. Ben Ağrı Dağı'nın zirvesinde oturuyor, ayaklarımı sallıyorum, aşağıdan sinek vızıltıları geliyor ama ben duyamıyorum" demiş.

Bazı insanların varlıklarının bu dünyaya çöp sinekleri kadar bile faydası yok diye hatırlatıp biraz da ben vızıldayayım o zaman...

Bir kere alımlı ve güzel değilsin.

Kendini öyle zannediyorsun.

Zirvede hiç değilsin.

Ekranlarda ayılma bayılma numaraları yaptığın programların izlenmiyor.

Reytingin yok.

Yeni nesil seni umursamıyor.

Son olarak bir yarışma programında jüri üyeliği yaptın, program reytinglerde çakıldı, erken finalle apar topar yayından kaldırıldı.

Bağıra çağıra şarkı söylemeyi 'güzel okumak' zannediyorsun.

Canım şarkıları eğip büküp yapış yapış hale getiriyorsun.

“Zirvedeyim” diyorsun ama Banu Alkan'la aynı kefeye konulduğun programda uzak diyarlarda ter çöp içinde gezip, çeşitli komiklikler, sözde şakalar falan işte...

Bu çağda hala görgüsüz gibi kürk giydiğin için seni eleştirenlere şöyle cümleler de kurmuşsun: “Allah’ın yarattıkları içinde en sevdiği  insanlardır. Bu hakaretler ilk önce Allah’a karşı bir tezahürdür Ben bu insanların çok normal olmadığını ve hasta ruhlu insanlar olduğunu düşünüyorum. Bu tip insanlar hayvanla öpüşen, salyalarıyla oynayan insanlar. Psikolojilerini bilmiyorum. Acaba evlenip çocuk sahibi olamayıp, bir köpek ya da kediden mi haz duyuyor?"

Allah'ın yarattıkları içinde en sevdiği insan falan değildir. Allah kitap ağzından düşürmez, ekranda oynadığın tribünlere hoş görünmek için başını falan örtersin ama En'am Suresi 38. Ayet'ten bihabersin: Yeryüzünde yürüyen hayvanlar ve gökyüzünde iki kanadıyla uçan kuşlardan ne varsa hepsi sizin gibi topluluklardır."

Bak ne diyor Yüce Yaratan: HEPSİ SİZİN GİBİ ÜMMETTİR diyor. Yani gözümde sinekle birsin ikinizi de ben yarattım. Hayrını şerrini ben bilirim, kendini büyük görme, kibir en büyük günahtır diyor.

Sana diyor sana...

Hayvanseverlere hasta ruhlu ve kediyle köpekle öpüşen, salyasıyla oynayan insanlar diyerek hakaret ettiğini sanmışsın.

Vallah ben bir erkek olsam senin salyanla uğraşacağıma, seninle öpüşeceğime  gidip çayırda çimende otlayan camışı, danayı, kuzuyu, atı  öpmeyi tercih ederim. 

"Acaba evlenip çocuk sahibi olamayıp, bir köpek ya da kediden mi haz duyuyorlar?" diye de sormuşsun ya... Bak o olabilir belki. Sen kendinden de bilirsin. Sen nasıl kadın olmayıp kendini kadın zannediyorsan biz de ana baba olmadığımız için belki bir can sahiplenerek kendimizi ebeveyn zannediyoruz, kim bilir? Dediğim gibi bizi en iyi sen anlarsın.

 ***

Neyse daha fazla uzatmayalım. 

Sen derileri canlı canı yüzülen o hayvancağızların kanına girenlerden biri olmaya devam et.

O senin görmemişliğin.

Sen ve senin gibiler o hayvanların ahını alıp cezasını bu dünyada zaten çekeceksiniz. Biz de göreceğiz.

Allah'a havalesiniz.

Hadi şimdi sen taburede ayaklarını sallamaya devam.