Bucaspor’u kıyısından-köşesinden takip ediyor gibi görünsem de esasında çok yakındayım. Geçmişte ve günümüzde yaşanan sıkıntıları görüyorum. Ama bu transfer döneminde Başkan Cihan Aktaş ile taraftarın ele ele verip yaptığı şahlanış bir çok kulüpte ender görülen cinsten. Yasağı kaldırmak öyle kolay değil. 43 kişi vardı muvafakatname alınacak.

Eski futbolcu, yönetici, çalışan kim varsa artık. Daha verecekleri imzanın ne anlama geleceğini bilmeyenler mevcuttu aralarında...

Hakkı kaybolacak mı diye korkanların sayısı az değildi.

Başkan Cihan Aktaş'ı tanıyorum. Tuttuğunu koparan, inatçı ve kolay pes etmeyen bir adam. Her konuşmamızda, “Mutlaka bu işi bitireceğim” dedi. Söylediğini de yaptı.

Bu arada kim vardı destek? Kimse yoktu. Sadece sarı lacivertli taraftarlar.

Sosyal medyadan oradan buradan alacaklılara yapılan çağrılarla mucize gerçekleşti.

Aklımdaki tek soru işareti son gün kimi bulup da takviye edecekti Bucaspor. Neyse ki forvet ve defansa eksikleri kapatacak 10 futbolcu alındı.

Bana göre Başkan Cihan Aktaş zor günde kulüp tarihine geçecek fedakarlığı zaten yapıyordu.

Bu son transfer atağıyla niyetini dosta-düşmana bir kez daha gösterdi. Öyle arkasında gizli destek olup sürpriz şekilde transfer yasağını açan kulüpler gibi değil, bilek gücüyle oldu işler.

Artık sırada kurtuluşu ilan etmek kaldı. Eğer Bucaspor kabuslu sezonu atlatırsa gelecek yıl çok farklı şeyler olabilir.

Öncelikle değişen belediye başkanı ile birlikte gelecek resmi desteklerin ardından yapılanma başlayacak. Kulübe sıcak para akışı sağlayacak, gelir getirecek çalışmalar yolda. Böyle giderse Bucaspor ligde kalır, düzlüğe çıkar.

Yeter ki birlik ve beraberlik bozulmasın. Haaa bu arada...

Kötü günde ortadan kaybolan mülki erkan, sayın yetkili....

Ya şimdi ortaya çıkın ya da başarı geldiğinde fotoğrafa girmeye çalışmayın....