Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; adaylar ön başvurularını 20 Mart 2022 (saat 23.59’a kadar) tarihine kadar https://personeltemin.msb.gov.... internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır.

Şahsen, posta kanalı ile, dilekçe ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

ADAYLARIN DİKKATİNE!

1. Başvuru, sınav ve sınav sonrası işlemlere ilişkin konular; 926 sayılı TSK Personel Kanunu, Hukuk Sınıfı Subaylar, Hukuk Hizmetleri Başkanlıkları ve Hukuk Hizmetleri Birimleri Hakkında Yönetmelik, Fakülte ve Yüksekokullar Askeri Öğrenci Komutanlığı ve Öğrencileri ile Fakülte ve Yüksekokullardan Yetişen Subaylara ve Astsubaylara İlişkin Yönetmelik ile TSK Personel ve Askeri Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda hazırlanmış ve bu kılavuzda açıklanmıştır.
2. Temin aşamalarında her türlü resmi duyuru ve bilgilendirme https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden ve gerekli görülürse SMS ile yapılacaktır.
3. Bu kılavuzda yer alan kurallar, kılavuzun yayım tarihinden sonra Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerekli görüldüğü takdirde değiştirilebilir.
4. İnternet sitesinden yapılan duyurular tebligat niteliği taşımakta olup, adayların adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
5. Sınavlar öncesinde HES kodu kontrolü yapılacak, HES kodu sorgulama sonucu riskli olan adaylar diğer adaylardan ayrı bir sınıfta/salonda yazılı sınava alınacaktır. Bu nedenle sınavlara katılmak üzere kendilerine çağrı yapılan adayların yanlarında HES kodunun karekodlu çıktısı ile gelmeleri önem arz etmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.