Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; ihale, Nazilli Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Encümeni huzurunda 24 Ocak 2022 tarihinde yapılacak. İhale şartnamesi satış bedeli 10.000 Türk Lirasıdır.

İhale şartnamesi Nazilli Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılacak olanların idarece onaylı ihale şartnamesini satın alması zorunludur.

İhaleye katılmak için gerekli belgeler:
İhaleye katılmak için aşağıdaki belgelerin eksiksiz olarak ihale komisyonuna teslim edilmiş olması ve Tekliflerin, Kapalı Zarf içinde ihale günü saat 10:00’a kadar Nazilli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim tutanağı ile verilmesi gerekmektedir.
-Dış Zarf:
a) Kanuni ikametgâh belgesi,
b) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi,
c) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi;
- Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
- Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
-  Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her bir ortak tarafından ayrı ayrı belgeyi ibraz etmeleri.

Detaylı bilgi için tıklayınız.