Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; İhaleye katılacak istekliklerin istenilen evrakları en geç ihale günü saat 10.00’a kadar İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne dosya halinde teslim etmeleri veya taahhütlü olarak posta ile göndermeleri, ihale gün ve saatinde Mudanya Belediyesi hizmet binası encümen toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

İhalede muhammen bedel 120 milyon Türk Lirasıdır.

İhaleye katılacak istekliklerin yukarıda belirtilen evrakların tamamını en geç ihale günü saat 10.00’a kadar belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne dosya halinde teslim etmeleri veya taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak postada meydana gelebilecek gecikmeler ile telgraf, faks veya internet üzerinden yapılan başvurular ihale komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir. (Mudanya Belediyesi Posta Adresi: Şükrüçavuş Mah. Mustafakemalpaşa Cad. No:10 Mudanya/BURSA)

İhaleye iştirak edecek isteklilerin ihale gün ve saatinde Mudanya Belediyesi hizmet binası encümen toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

İhale şartnamesi belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde görülebilir.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’nden taşınmaz hakkında teknik bilgi alınabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.