Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; ihale, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı binasının 4. katında bulunan ihale salonunda 10 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak. İhaleye ilişkin şartname ve ekleri, mesai saatleri dahilinde Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nda ücretsiz olarak görülebilir.

9.227 m² alanda kurulu otel ve müştemilatının ilk yıl tahmini kiralama bedeli 600 bin Türk Lirasıdır.

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;

a- Geçici teminatı yatırmaları;

Geçici teminat olarak kabul edilecek değerler

1.Tedavüldeki Türk Parası (Vakıfbank Aydın Şubesi TR72 0001 5001 5800 7305 4493 71 İban nolu hesaba taşınmazın ada parsel numarası belirtilecektir.)

2. Mevduat veya katılım bankaların verecekleri süresiz teminat mektupları [her teminat mektubunda daha önce ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de gösterilmesi zorunludur. Yabancı bankaların ve benzeri kredi kuruluşlarının kontrgarantilerine dayanarak bankaların verecekleri teminat mektupları, yukarıdaki miktarlara dahil değildir.]

3. Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler (Nominel bedele faiz dahil edilerek ihraç edilmiş ise, bu işlemlerde ana paraya tekabül eden satış değerleri kabul edilir)

Detaylı bilgi için tıklayınız.