Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; ihale kapsamında idare adına bir blokta 126 daire ve 18 ticaret yeri, kapalı otopark ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. Diğer blok ise yüklenici adına kat karşılığı ve artırma/eksiltme usulüyle ihale edilecek.

İhalede muhammen bedel 372 milyon 591 bin 798 Türk Lirasıdır. İhale 7 Eylül 2022 tarihinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanlık toplantı salonunda ihale komisyonunca yapılacak.

İhaleye Katılacaklardan İstenilen Belgeler:
Gerçek/Tüzel Kişilerden İstenilecek Belgeler;
İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için İdari Şartnamenin 7.1. maddesinde belirtilen belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları zorunludur.
İhaleye ait dosya alındı makbuzu (Aslı ya da idarece tasdikli sureti),
Geçici Teminatın Kayseri İmar ve İnşaat A.Ş. muhasebesine veya yukarıda belirtilen banka hesabına yatırıldığına dair makbuz veya banka dekontu (Aslı). Banka teminat mektubu verilmesi halinde, Teminat mektubu süresiz ve Teminat mektubunun aslı olacaktır.
İhale dökümanı gereğince hazırlanacak teklif mektubu, ihale dosyasındaki tüm dokümanlar ve şartnamenin her sayfası istekli tarafından imza edilmesi gerekmektedir.
İhale yasaklısı olmadığına dair taahhütname,
Yabancı uyruklu isteklilerin sunacakları yurtdışında düzenlenmiş her türlü belgenin, Türkiye Cumhuriyeti konsolosluklarınca tasdik edilmiş veya Apostil şerhine havi olması gerekmektedir.
Belgelerin aslı ile birlikte yeminli tercüman tarafından, tüm belgelerin Türkçe tercüme edilmiş nüshalarının da bulunması gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.