Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre;

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri Taşınmaz tapu kayıtlarına göre, İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Karabağlar Mahallesi'nde, 30198 Ada 2 Parselde kayıtlı, 109 m² yüzölçümüne sahip, "İki katlı kargir işyeri" nitelikli taşınmaz tapuda 51.ciltte, 4949. sayfada kayıtlıdır .
Konu taşınmaz tarif olarak Taşınmaz Yeşillik Caddesi üzerindeki Eminoğlu Mermer'in arkasında yer alır. Mina Camisine yürüme mesafesindedir. Taşınmaza İZBAN, dolmuş ve otobüs ile ulaşım mümkündür.
Konu bağımsız bölümün yer aldığı ana gayrimenkulde Cins tashihli kuruludur. Parselde 1 adet blok yer almaktadır. Bina Zemin + 3 kattan müteşekkildir.
Binada tek tapu olup yerinde de kapıları açık ve tek kullanımlıdır. Merdiven kovası olduğundan istenirse tadilat sonrası her kat ayrı ayrı kullanılabilir ya da kiraya verilebilir. Zemin kat dükkan, üst katlar atölye veya depo kullanımına konu olabilir. Binaya giriş zemin kattandır. Binada asansör mevcut değildir, çatıda yük için çeki demiri mevcuttur. Bina giriş kapısında kepenk takılıdır, merdivenler ve kat holleri mozaik kaplıdır.
Bina parselin tamamına oturmakta olup 436 m² brüt, 380 m² net alana sahiptir. Binada zeminler karo mozaik, duvarlar ve tavanlar boyalıdır. Banyolar kullanılmaz haldedir. Kullanım öncesi binanın tamamının esaslı tadilata girmesi gereklidir. Dükkan vitrini demir doğrama, iç kapılar ahşap, pencerelerin bazıları ahşap bazıları PVC doğramadır. Binada birçok kapı ve pencerenin eksik olduğu görülmüştür. Taşınmazın boş ve harap halde olduğu görülmüştür.
Ruhsat / İskan / Proje Bilgileri:
Tapu Kadastro kayıtlarına göre ada-parsel bazında yer tespiti yapılmıştır.
Kıymet takdirine konu taşınmazla ilgili taşınmazın mevkisi, çevre yapılaşması ve çevredeki donatılar, ana arterlere ve ulaşım araçlarına mesafesi, imar durumu, içinde bulunduğu sitenin/yapının özellikleri, yaşı, yapım tarzı ve malzeme kalitesi, yönü, manzarası, önü açıklığı, satış kabiliyeti, varsa ticari potansiyeli gibi olumlu ve olumsuz tüm faktörler göz önüne alındığında, günümüz ekonomik koşulları itibariyle Belediye nezdinde sorunu bulunmadığı varsayılarak mevcut durumdaki satış değerinin 600.000,00 TL (Altıyüzbin Türklirası) olacağı bilirkişi tarafından takdir edilmiştir.
Adresi Karabağlar Mahallesi 5753/3 Sk. No.3 Karabağlar/ İZMİR
Yüzölçümü 109 m²
Arsa Payı : Tam.
İmar Durumu İmar planında yol gövdesine isabet etmekte ve "riskli alan" ilan edilen bölgede kalmaktadır, hazırlanan revizyon imar planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderilmiştir.
Kıymeti 600.000,00 TL
KDV Oranı %18 (Mevzuatın belirlediği oranda)
Kaydındaki Şerhler :
İrtifak: İzmir Belediyesi lehine 582,25 m² lik kısımdan bu parsel aleyhine daimi irtifak hakkı (gayrimenkulün üzerinden enerji nakil hattı geçmesine ilişkin olup satışa engel değildir.)
Rehin: Türkiye Vakıflar Bankası adına 4 adet, Şekerbank adına 1 adet 5.dereceden rehin bulunmaktadır.
Şerhler: 9 Adet icrai haciz, 2 adet Kamu haczi, 1 adet satış kararı, 2 adet 150/C şerhi
1. Satış Günü 05/09/2022 günü 11:00 - 11:05 arası
2. Satış Günü 06/10/2022 günü 11:00 - 11:05 arası
Satış Yeri : Mezat Salonu - İzmir Adliyesi G Blok Zemin Kat 9 Nolu Müzayede Salonu BAYRAKLI / İZMİR

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ