Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; taşınmazın bulunduğu bölge her türlü belediye imkanlarından yararlanmakta olup, taşınmaz ticaret sahasında bulunmaktadır. Taşınmaz şehrin sanayi sitesi içerisinde Çorum-Ankara yoluna çok yakın mesafededir.

2 milyon 736 bin 839 Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkarılan akaryakıt istasyonunun ilk satış ihalesi 11 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
Açık artırmaya katılacaklar teminatlarını nakit getirebileceği gibi müdürlüğümüze ait 380001500158007290500828Nolu hesaba dosya numarası , ad soyad ve satış teminat bedeli açıklamasıyla yatırarak alacaklara dekont ile katılacaklabiceklerdir

Detaylı bilgi için tıklayınız.