Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Adana, Hatay, Kilis, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin Şanlıurfa, Batman illerinde toplam 12 tesis (futbol sahası ve tenis kortu) yapım ihalesi için teklifler 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 14.00’e kadar teslim edilecek.

Teklif sahipleri, ihtiyaç duydukları ilave bilgileri ve ihale şartnamesini Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'nün adresinden mesai saatlerinde sorabilirler ve ihale şartnamesini https://yigm.gsb.gov.tr/ web adresinden bedelsiz olarak inceleyebilirler.

1. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alman Kalkınma Bankası (KfW) (bundan böyle "KfW" ya da "Banka" olarak anılacaktır) aracılığı ve yönetimi altında Avrupa Birliğinden, Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Gençlik ve Spor Altyapısı ve Aktiviteleriyle Güçlendirilmesi Projesi’nin giderlerine yönelik olarak AB'nin Türkiye'deki Mülteciler İçin Mali Yardım Programı (FRIT) kapsamında bir hibe almıştır. Gençlik ve Spor  Bakanlığı bahsi geçen hibenin bir kısmını Adana, Hatay, Kilis, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin Şanlıurfa, Batman illerinde 12 tesis yapım işinin bir paket altında gerçekleştirileceği sözleşme kapsamındaki harcamalara kullanma arzusundadır.
 
2. T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, firmaları, aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamındaki Gençlik ve Spor Tesislerinin anahtar teslimi götürü bedel inşaatı işleri için KfW’nın Satın alma Düzenlemeleri Kılavuzu‘nda tarif edilen esas ve usuller doğrultusunda, Ulusal Rekabetçi İhale (National Competitive Procurement ) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunmaya davet etmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.